Наша компанія відповідально ставиться до дотримання права кожного відвідувача нашого веб-сайту на конфіденційність персональних даних і вживає заходи із захисту будь-якої інформації, яку ви надаєте нам. Звертаємо вашу увагу, якщо під час відвідування сайту ви вирішили зареєструватися або надати ваші персональні дані, ви тим самим даєте свою згоду на використання вказаної вами інформації нашою компанією відповідно до умов дійсної Політики. Якщо ви не хочете, щоб з вашими персональними даними працювали співробітники нашої компанії, будь-ласка не надсилайте нам такої інформації.

У нас є лише та інформація, яку ви залишаєте нам при заповненні форм. Це ваше ім’я, номер телефону та email. Ми використовуємо куки від сервісів веб-аналітики.

Це потрібно нам для того, щоб розуміти поведінку наших клієнтів на нашому сайті. Ці знання ми використовуємо для поліпшення і зручності нашого сайту.

Розкриття інформації правоохоронним органам

Компанія «Бізнес-рейс» співпрацює з правоохоронними органами, а також з іншими третіми сторонами для забезпечення дотримання законів, таких як: права інтелектуальної власності, шахрайство та інші права, щоб допомогти захистити вас і компанія «Бізнес-рейс» від небезпечних осіб. Таким чином, у відповідь на законні запити правоохоронних органів або інших державних посадових осіб, пов’язані з кримінальним розслідуванням або передбачуваною незаконною діяльністю, ми можемо розкрити ваше ім’я, місто, номер телефону ідентифікатор користувача, скарги на шахрайство, а також історію пропозицій і платежів без повістки в суд. Без обмеження вищезазначеного, метою дотримання конфіденційності і нашої здатності підтримувати спільноту від недобросовісних учасників, ми іншим чином не розкриваємо вашу особисту інформацію правоохоронним або іншим державним органам без дозволу суду, судового наказу або по суті аналогічних юридичних процедур, крім випадків, коли ми сумлінно вважаємо, що розкриття інформації необхідне для запобігання фізичної шкоди чи фінансових втрат; або повідомлення про підозру щодо протиправної діяльності.